Philips (HX9022/10) Резервни глави Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence, стандартен размер, поставяне с щракване, сдвояване в режим BrushSync, 2 бр

Philips (HX9022/10) Резервни глави Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence, стандартен размер, поставяне с щракване, сдвояване в режим BrushSync, 2 бр

29,70 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Philips (HX9022/10) Резервни глави Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence, стандартен размер, поставяне с щракване, сдвояване в режим BrushSync, 2 бр

29,70 лв
Информация в магазина
към магазина »
jarcomputers.com
Описание
До 7 пъти повече премахване на плаката в сравнение с ръчна четка за зъби

Плътно подредените, висококачествени косъмчета премахват до 7 пъти повече плака в сравнение с ръчна четка за зъби. А специално извитият електрически връх улеснява достигането до зъбите в задната част на устата ви.

Винаги ще знаете кога е време за смяна. Винаги ще получавате ефективно почистване.

Главите на четката стават по-малко ефективни след 3 месеца употреба, но с BrushSync ще ви бъде напомнено преди това да се случи. Интелигентната четка за зъби ще проследява колко често и колко силно почиствате и ще ви уведоми, когато е време за смяна. Нямате интелигентна четка за зъби Philips Sonicare? Просто наблюдавайте сините резервни косъмчета и когато станат бели ще знаете, че е време за нова глава на четка.

Подобрена звукова технология на Philips Sonicare

Подобрената звукова технология на Philips Sonicare изтласква вода между зъбите, а движенията на четката разтварят плаката и я отстраняват за изключително ежедневно почистване.

Тествано, за да отговаря на нуждите на вашето орално здраве

Всички глави на четки за зъби Philips Sonicare са безопасни и нежни към зъбите и венците. По време на изпитвания всяка глава на четка е подложена на тестове, за да гарантира издръжливост и изключителна производителност при всяко миене на зъбите.

Автоматично избира оптимален режим за съвършени резултати**

Винаги получавате възможно най-доброто почистване с нашата функция за сдвояване на режими BrushSync**. Главата на четката Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence се синхронизира с дръжката на вашата четка за зъби Philips Sonicare** с активирана функция BrushSync, избирайки оптимален режим на почистване и ниво на интензивност за изключително почистване. Всичко, което трябва да направите, е да започнете да си миете зъбите.

Дизайн за поставяне с щракване за лесна замяна на главата за четка

Главата на четка за зъби Optimal Plaque Defence се съчетава перфектно с всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare, с изключение на PowerUp Battery и Essence. Просто поставете и извадете с щракване за лесна смяна и почистване.

Технически данни

Включени в комплекта

Глави за четка
4 C2 Optimal Plaque Defence

Съвместимост

Система на главата за четка
Поставяне с щракване
Подходяща за следните модели
2 серия за контрол на плаката
2 серия за защита на плаката
3 серия за здраве на венците
DiamondClean
DiamondClean Smart
EasyClean
Essence+
FlexCare
FlexCare Platinum
FlexCare Platinum Connected
FlexCare+
за децата
HealthyWhite
HealthyWhite+
PowerUp
ProtectiveClean
Сдвояване в режим BrushSync
Да

Дизайн и покритие

Усещане на твърдост на косъмчетата
Обикновен
Цвят
Бяло
Напомнящи косъмчета
Избледняване на цвета на сините косъмчета
Размер
Стандартна форма

Качество и производителност

Резервни части
На всеки 3 месеца
Тествана
за оптимална употреба

Лечебен ефект

Отстраняване на плаката
Премахва до 7 пъти повече плака*

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.