Офертите за продукта

 

Philips комплект резервни глави Sonicare i InterCare - 2 бр. , Стандартен размер, Поставяне с щракване, Сдвояване в режим BrushSync (HX9002/10)

Лизинг.ДДСфактура.Оторизиран сервиз.300лв безплатна доставка

28,35 лв
Информация в магазина
към магазина »
ofisitebg.com
Описание
Достига по-дълбоко между зъбите
По-добро почистване между зъбите за здрави венци

С усъвършенствана технология с по-дълги снопчета, InterCare помага за премахването на до 6 пъти повече плака между зъбите в сравнение с ръчна четка за зъби и за подобряване здравето на венците само за две седмици.

Проектирани за почистване на междузъбните пространства, грижа за венците и полиране

InterCare има иновативна конструкция на косъмчетата за насочена грижа за здравето на устата: почистване на междузъбните пространства, грижа за венците и полиране. Особено дългите светло зелени косъмчета изчеткват плаката дълбоко между зъбите, тъмнозелените косъмчета премахват плаката по линията на венците, а белите косъмчета отстраняват повърхностни петна за естествено по-бели зъби.  

Снопчетата без закотвяне позволят по-гъсто разположение на косъмчетата 

InterCare разполага със снопчета без закотвяне за 34% повече косъмчета в сравнение с традиционните снопчета със защипване.
Снабдена със снопчета, които постепенно се обезцветяват при употреба и напомнят кога е време да подмените главата.  Препоръчва се подмяната на главата с нова на всеки 3 месеца.
Подходяща за употреба със следните звукови четки за зъби Philips Sonicare
     FlexCare+
      FlexCare
     HealthyWhite
     EasyClean
    Diamond Clean
    Flexcare Platinum

Съдържание:  2 бр. Компактна глава InterCare за четки за зъби Philips Sonicare с предпазна капачка за хигиенично пренасяне Продукт известен още и като Sonicare HX 9002, SonicareHX9002
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.